Piiriohje

Piiriohjeen tarkoitus on auttaa partiopiirejä suunnittelemaan ilmoittautumisia sekä yhteiskuljetusjärjestelyitä Eksymään. Piiriohje on saatavilla myös ladattavana PDF-tiedostonaOsallistujille tarkoitettu ennakko-ohje julkaistaan viimeistään 19.2.

 

EKSYMÄN PIIRIOHJE

ILMOITTAUTUMINEN

KILPAILUVARTIOT
Kilpailuun ilmoittaudutaan kilpailuvartioittain Kuksassa osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=23105. Vartionjohtaja ilmoittaa koko joukkueen. Ilmoittautuminen alkoi 1.10.2018 ja päättyy 11.2.2018.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan muun muassa vartion saapumisajankohta kilpailukeskukseen sekä majoitus- ja ruokailutarve ennen kilpailua. Perjantain iltapala, lauantain aamupala ja iltapala sekä sunnuntain aamupala ja lounas maksavat 4 euroa per ateria/henkilö. Ylimääräiset ateriat laskutetaan osallistumismaksujen kanssa (yksi lämmin ateria kilpailun jälkeen sisältyy osallistumismaksuun).

Osallistumismaksu on oranssissa ja vihreässä sarjassa 75 euroa/vartio ja sinisessä, punaisessa, ruskeassa ja harmaassa sarjassa 95 euroa/vartio. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin, yhden lämpimän aterian, peseytymismahdollisuuden kilpailun jälkeen, lattiamajoituksen (pe–su) omin varustein sitä tarvitseville sekä mestaruusmitalit ja palkinnot parhaiten menestyneille vartioille.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN
Jälki-ilmoittautumista tuskin avataan. Jos järjestäjä kuitenkin päättää ottaa jälki-ilmoittautumisen käyttöön, on hinta silloin 120€/vartio.

HUOLTAJAT
Jos vartion kaikki jäsenet ovat alle 18-vuotiaita, on vartiolla oltava nimetty huoltaja. Yksi henkilö voi toimia useamman vartion huoltajana. Huoltajan ei tarvitse olla partiolainen.

Huoltajille on tarjolla huoltajapaketti, joka maksaa 25 euroa. Huoltajapaketti sisältää lattiamajoituksen omin varustein, ruokailut (pe-su) ja tutustumisen kilpailuun. Huoltajat ilmoittautuvat Kuksan kautta osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=23146 viimeistään 11.2.2019.

Haluamme, että myös huoltajana toimivat viihtyvät kanssamme Eksymässä! Ilmoittautumislomakkeessa kysytään tästä syystä toiveita huoltajajärjestelyistä.

LASKUTUS
Pohjanmaan Partiolaiset ry laskuttaa suoraan kilpailuvartiota tai lippukuntaa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava vartion majoitus-, aamupala- ja iltapalatarve kisaviikonloppuna sekä mahdolliset erityisruokavaliot. Myös valitut ruokailut laskutetaan ennen kilpailua.

Kilpailusta poisjäävän vartion maksuja ei palauteta, mutta piirillä on mahdollisuus asettaa tilalle toinen vartio samaan sarjaan. Tieto vartion vaihdosta on tultava viimeistään 18.2. mennessä. Tieto perumisista ja muutoksista on toimitettava välittömästi tarpeen ilmettyä Eksymän järjestelysihteeri Satu Kivelälle sähköpostiosoitteeseen satu.kivela@partio.fi.

Mikäli piiristä osallistuu kilpailuun edustusvartioita (esim. olette luvanneet maksaa piirin talvimestareille SM-kilpailut), voidaan näiden vartioiden osallistumismaksut laskuttaa suoraan piiriltä. Osallistumismaksut laskutetaan ennakkoon, joten edustusvartioiden laskutustoiveet tulee tehdä 11.2.2019 mennessä Pohjanmaan Partiolaisten järjestösihteeri Noora Småträskille osoitteeseen noora.smatrask@partio.fi.

YHTEISKULJETUKSET
Vartioiden toivotaan saapuvan kilpailukeskukseen yhteiskuljetuksella tai julkisella liikenteellä. Kilpailuvartioiden henkilöautoille on parkkitilaa kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä, mutta ei kilpailukeskuksen pihassa. Yhteiskuljetuksien järjestäjien tulee ilmoittaa yhteiskuljetuksista (järjestäjä ja saapumisaika) Eksymän järjestelysihteeri Satu Kivelälle osoitteeseen satu.kivela@partio.fi 22.2.2018 mennessä.

Mikäli kuljetukseenne jää vapaita paikkoja omien vartioidenne jälkeen, tiedot yhteiskuljetuksen reitistä ja vapaista paikoista voidaan halutessanne lisätä kilpailun nettisivuille. Ilmoita tästä toiveesta suoraan Eksymän viestintävastaava Ines Sirénille ines.siren@partio.fi.

Vartioiden tulee olla valmiina kilpailukeskuksella hyvissä ajoin kilpailupäivän aamuna! Kokkolan rautatie- ja linja-autoasemilta on kilpailukeskukseen noin kahden kilometrin matka, joka taittuu helposti kävellen.

Bussit mahtuvat kääntymään kilpailukeskuksen pihassa. Kuljettajat voivat halutessaan ostaa huoltajapaketin.

 

OSALLISTUMISOIKEUS

Kilpailijoilla tulee olla Suomen Partiolaiset –  Finlands Scouter ry:n vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna. Vartion jäsenen katsotaan kuuluvan siihen lippukuntaan ja piiriin, johon hänet on Kuksa-jäsenrekisterissä merkitty, ellei kyseinen piiri vahvista kilpailijalle muuta lippukuntaa. Kilpailuvartion jäsen voi kilpailla vain yhden lippukunnan nimissä yhden kalenterivuoden aikana. Kilpailijoiden jäsenkortit ja henkilöllisyys tarkastetaan kilpailupaikalla.

 

ENNAKKO-OHJE

Ennakko-ohje julkaistaan viimeistään 19.2.2018 kilpailun verkkosivuilla osoitteessa eksyma.partio.fi sekä toimitetaan kilpailuvartioille sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli vartio haluaa ennakko-ohjeen paperisena, on siitä mainittava ilmoittautumisen yhteydessä Kuksassa.

 

VUODEN 2018 MESTARIT JA KIERTOPALKINNOT

Ne piirit, joilla on hallussaan SP:n talvimestaruuksien kiertopalkinnot, velvoitetaan tuomaan kiertopalkinnot kaiverrettuina ja puhdistettuina Eksymään. Mikäli paikan päälle toimitus esimerkiksi kilpailijoiden mukana ei onnistu, pyydämme ottamaan yhteyden järjestelysihteeri Satu Kivelään satu.kivela@partio.fi postituksen sopimiseksi.

TALVI-SM UKKO 2018:n MESTARIT

Oranssi: Foiju, Nuotiotytöt, L-SP Vihreä: Ilwes, Tampereen Kotkat, Häme Sininen: Ghettoketut, Hespartto, PäPa Punainen: Tehotransistori, Tampereen Eräpojat, Häme Ruskea: Laten tervakebab, Eräkurjet, Pohjanmaa Harmaa: Naali, Kajaanin Korvenpojat, J-SP

Piirien välisen mestaruuden vei viime SM-kilpailuissa Mökkitiällä mukaansa Häme, muistakaa tuoda myös tämä palkinto!

 

KILPAILUKESKUS ja majoitus

Kilpailukeskuksena toimii Kiviniityn koulu (Kuusitie 3, 67200 Kokkola) Kilpailukeskus aukeaa perjantaina 1.3. klo 19.00 ja sulkeutuu sunnuntaina 3.3. klo 18.00

Kilpailijoille sekä huoltajille ja kuljettajille on kilpailukeskuksessa varattu mahdollisuus lattiamajoitukseen. Majoittujilla tulee olla omat yöpymisvarusteet mukana. Majoitustarve tulee kertoa ilmoittautumisvaiheessa.

 

KISAN ALUSTAVA AIKATAULU (päivitetty 14.1.2019)

 

PERJANTAI 1.3. LAUANTAI 2.3. SUNNUNTAI 3.3.
07.30-8.30
Ilmoittautuminen
8.00-9.00
Aamupala
07.30-08.30
Aamupala
18.00
Kilpailukeskus sulkeutuu
08.45
Avajaiset
9.00
Kilpailu käyntiin
11.00-13.00
Lounas huoltajille ja tekijöille
14.30-16.30
OrVi-sarjat maalissa
19.00
Kilpailukeskus aukeaa
16.00-18.00
Päivällinen
19.00-22.00
Ilmoittautuminen
18.00
OrVI kotimatkalle
20.00-22.00
Iltapala
20.00-22.00
Iltapala

Kilpailun lopullinen aikataulu julkaistaan lähempänä kilpailuja.

 

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄT JA LISÄTIETOA

Kilpailun verkkosivut ja ajankohtaisimmat tiedot löytyvät osoitteesta eksymä.partio.fi, muu Eksymään liittyvä hupi ja hyöty myös Facebookista (Eksymä 2019) sekä Instagramista (@eksyma2019).

Lisätietoja Eksymästä antavat kilpailunjohtaja Antti Takalo, puh. 040 7384799 sekä järjestelysihteeri Satu Kivelä, puh. 050 4042139

Kilpailun järjestelytoimikunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@partio.fi.

Piirinä Eksymästä vastaa Pohjanmaan Partiolaiset ry.

 Tervetuloa Eksymään!