Miten meri, majakka ja talvi liittyvät pt-kisoihin?

Kuinka usein olette olleet talvikisoissa, joissa keskitytään talvipartiointiin ja syleillään sitä lempeästi?

Logon pääelementteinä toimivat merikartan kulmaus sekä Kokkolan edustalla sijaitseva Tankarin majakka. Merellä kulkiessa eksymän merkitys suuntaan on huomattava, ja se on ymmärrettävä ja sisäistettävä – muuten pääsee eksymään.

Paikannus on yllättävän haastavaa vailla polkuja, puroja ja hakkuuaukioita, löydätkö sijaintisi pelkkien syvyyskäyrien ja kummelien avulla? Majakka on merenkulkijan valopilkku,

Eksymän logo
Eksymän logon on toteuttanut Johanna Kantola.

joka auttaa kartalta pudonneen takaisin reitille.

Kisan teemaksi nostimme meren ja talven. Meri – ei siis vain purjehtiminen – on rikas, monipuolinen ja mahdollisuuksia täynnä oleva kokonaisuus, jota harvemmin muistetaan partiossa kanotoinnin tai uimisen ulkopuolella.

Haaste sinänsä tehtävätiimille, meri kun toivottavasti tuppaa olemaan molempien aktiviteettien miellyttävän alueen ulkopuolella maaliskuun aikana, emmekä me tähtää kylmän ja kurjan maksimoimiseen.

Tavoitteena on, että jokaisella ja jokaisenlaisella kilpailijalla on mukavaa Eksymässä. Ja talvi, kuinka usein olette olleet talvikisoissa, joissa keskitytään talvipartiointiin ja syleillään sitä lempeästi?

Tehtäväjohtaja Sini Liukkonen